Konkurrerende nettsteder som leverer identiske selskaper i Oslo

World wide web og bedrifter Online: Internett Marketing Rapporter Classification


Det er riktig, vil jeg tjene! Jeg vil vokse til å bli en effektiv Internett markedsfører og at andre kan gjøre det bra på samme tid.

Så det du har det ... Jeg er på linjen for alle å se.

Jeg gjorde det, men det virkelig er en blant skumleste saker jeg noensinne har gjort i mitt voksen småbedrifter eksistens.

Jeg slettet Hver ting, jeg indikere Hver ting som jeg har kjøpt, etablert, eller benyttes til å trene meg selv i hele verden av Internet Marketing.

Yup, jeg er på vei til å komme i gang med fra bunnen av og fortelle deg om de mange prøvelser, motgangen leksjoner og triks jeg lærer på min reise til gjennomføring.

Dette er virkelig mitt Fast Start ut Hinder for å trives.

Jeg håper du kommer sammen, forstår med meg, og dele deg innsikt og kunnskap.

Dette er absolutt min første fase ...

Som min startlinjen jeg ønsket å bidra til å gjøre mitt nettsted skiller seg fra de millioner av andre weblogger, sikkert tusenvis, på nettet.

Fiverr.com er egentlig en veldig pålitelig og billig teknikk for å få deg en båtlast med faktorer som utføres for $ 5.00. Etter å undersøke de ulike designerne og gir jeg valgt en selger til stil og design mitt emblem.

Ansette Fiverr er stor når du finner deg selv å komme i gang. Jeg har også plassert som i flere forhold, det er fantastisk en metode for å velge fra en rekke leverandører som kan føre til å sette opp langvarige foretaks relasjoner. Hvor ellers kan noen finne assistanse leverandører, evaluering sine elementer, ansette tjenesten av og anser dem alle for bare en liten $ 5,00 regning?

Jeg er positiv er det faktisk andre konkurrerende nettsteder som leverer identiske selskaper. Vil ikke sløse bort masse tid på å evaluere og sammenligne andre steder. Bare plukke en bestemt og få begynt.

Hvorfor? Rett og slett fordi Motion kan være svaret.

Ideer fra min Encounter ansette Fiverr

Du kan enkelt gå seg vill og overveldet utnytte Fiverr bør du du bør ikke vekt og bruke forsknings filtre som tilbys. Du er i stand til å jakte på en leverandør som benytter mange ulike utseende for filtre alene eller sammen.

De logo forsknings filtre jeg bruker er:

Frakt og levering Tid (er avhengig av din timeplan.) Prime Rated Sellers er generelt stor i like kortere og lengre frakt og leveringstider.
Logo Type (din preferanse)
Emblem stil (din preferanse)
Selger nivå (Major Rated) Jo flere omtaler det bedre!
Språk (engelsk)
Trodde for i dag: Bare bare ta neste etappe

Neste fase

Bestemmer seg for å få den neste fasen var enkelt; utfordringen ble som flytter må jeg vurdere seo Oslo?
Det virker som dette er virkelig plassere sted hver person har et mangfoldig mening om hvordan du starter din på internett selskapet. Riktignok er en person utrolig ulike i den andre. Bygg en web-site, ikke bygge et nettsted, lage en blogg, bli en affiliate markedsfører, og listen fortsetter og fortsetter ...

Jeg hater å være ubesluttsom og mener bestemt at en dårlig beslutning er bedre enn ingen avgjørelse og ingen valg det fortsatt et valg å gjøre ingenting. Tross alt, jeg brukte bare $ 5,00 utvikle en merkevare ... ikke jeg ???

Den åpenbare endelige avgjørelsen for meg var å begynne med søkemotoroptmalisering av en nettside.


Hvorfor?

Jo mer jeg tenkte på det, jo mer jeg begynte å tenke om vanskelighetene, muligheter og behov nedover veien. Akkurat hva trenger jeg å ta mine fremtidige strategi krav?

Vent litt, jeg har aldri fortalt deg om min teknikk. Beklager om det forglemmelse.

OK, det var en flat-out feil.Regnes som en av de mange elementene som jeg har lært i livet er at du kan få problemer skje eller vil du være i stand til å la saker skje. Jeg har oppnådd de to. Lage ting til å skje er en utmerket avtale mer moro og givende.

Det er virkelig liker fart nedover veien i bilen og produsere fantastisk tid, men du vet ikke hvor du er sannsynlig. Dessverre har jeg ferdig med det flere ganger i løpet av det siste, og vil ikke ønsker å gjøre det nå.

Høres det kjent ut?

Nøyaktig hvor gjøre jeg vil avslutte min reise eller enda bedre, hva punkter gjør jeg ønsker å oppnå i løpet av min reise?

Umiddelbart etter et fantastisk tilbud av tanken jeg innså at jeg ikke fullt ut undersøke hvorfor jeg ønsket å bygge en Internett-bedrift.

På dette nivået føler jeg at jeg fortsetter å bevege seg bakover for å få en bedre forståelse av hvordan å overføre fremover. Er jeg ha foran meg selv og tjene elementer altfor kompliserte uten en grunnleggende forståelse av hvor jeg vil og trenger å gå?

Jada, det er jeg.

Jeg bestemte meg for å roe ned og forenkle mine tanker og påfølgende handlinger.

Du kan finne noen ganske grunnleggende spørsmål som må svare på for å få beveget seg inne i riktig retning. Her er spørsmålene og svarene jeg bestemte meg er nødvendig for meg å lykkes i fremtiden min Internet Business.

Spørsmål: Hvorfor må jeg ønsker å opprette en Internett-bedrift?


Svare til:

- Bli økonomisk selvdrevet med mitt eie selskapet og skape noe for min familie å bygge på og nyte inne i fremtiden.

- Har min barn partner og med jobbe meg. God søkemotoroptimalisering Trondheim

- Øke selvtilliten min, stolthet og personlig tilfredsstillelse i en bedrift forstand.

- Nyt hverdagen uten økonomisk bekymring.

Spørsmål: Hva må jeg velstående Internett-bedrift oppnå?

Svare til:

Det må gjøre Business enterprise, operasjonell og Fiscal forstand. Det må være automatisert, skalerbar, bærekraftig, og levere kvalitet produkter / tjenester. Varene og selskapene må gi lønnsomme småbedrifter og / eller personlige løsninger til våre kunder. Alle løsninger og bistand må støttes av verdi, integritet og ærlighet.

Spørsmål: Hvordan vil jeg gjøre en Internett-bedrift?

Svar:

Jeg skal snu Hvorfor er til spesifikke mål, etterfulgt av de grunnleggende oppgaver, daglige rutiner, tidsfrister og målekriterier. Viktigst og kontinuerlig, vil jeg vurdere fremdriften justere systemet etter behov.

Organisasjon - Mål

Bygge en lønnsom e-postliste

Lag en Automatisert Business som er absolutt Scalable og bærekraftig

Tilby digitale produkter og løsninger og leverandører av høy verdi og Profit

Operasjonelle - Krevde oppgaver, daglige rutiner og tidsfrister

Oppgave å fullføre Deadline

Lag og kjøpe et domene 16 februar 2016

Plukk ut leverandører tjenesteleverandøren 16 februar 2016

Finn Auto Responder Provider 16 februar 2016

Bestem trafikk metoder og kilder 16 februar 2016

Plukk ut produkter / tjenester til å selge 16 februar 2016

Generer klemme siden og opt-in form 16 februar 2016

Bygg / Automat E-post reklame for den 20 februar 2016

Second Stage fase å skape en Sales trakt 23 februar 2016

Økonomiske - Sett Fiscal mål, måle, vurdere og justere

Oppgave å fullføre Deadline

Lag en månedlig netto inntekt på $ 10.000 1 juni 2016

Det ser ikke ut som mye, men jeg forsikrer deg det tok lenger tid å tenke gjennom enn det gjorde å forplikte seg til å skrive. Men jeg har nå en meget spor å kjøre på, følge, med et mål i tankene.

Det kan være et dynamisk system som kan bli justert og finjusteres ved siden av veien.

Den neste viktigste punktet for meg er å bare ta bevegelse. Ikke noe bevegelse, men egnet tiltak som kan utføre mine oppgaver og mål av den oppgitte fristen.

Hvordan vil jeg avgjøre om det ville være riktig bevegelse til å velge?

Jeg har vært i salg og salgsledelse for ganske mange år. Det er lett å få avsporet og gjøre en haug med unødvendig arbeid med liten eller ingen verdi eller gode resultater. Jeg liker enkelhet. Hvis det kan være enkelt så er det lett å forstå og implementere.

Tenkte for i dag: Hvis scenen du tilfeldigvis er i ferd med å velge ikke får du nærmere for salg, så egentlig ikke ta det!

Amen.

Jeg får bare gå ...

Skulle du ha noen tanker, kommentarer eller anbefalinger jeg vil gjerne høre fra deg.

Jeg er sannsynlig å gjøre det bra,

Beste markedsføring på nett